Ohjeita viestiin

TAMPEREEN ILTARASTIT - ILTARASTIVIESTI 26.8.2019 JULKUJÄRVELLÄ

ALUSTAVAT OHJEET

 

OSALLISTUMISOIKEUS:
Iltarastiviesti on avoin, eli kaikki suunnistajat voivat osallistua kaikki suunnistajat. Iltarastiviestiin osallistuminen ei edellytä firmasuunnistukseen osallistumista, vaan firmasuunnistuksen ulkopuoliset joukkueet voivat osallistua.

 

VIESTISARJAT:
(Pitkä) A-sarja, kolme osuutta, osuuspituudet n. 5 km, 
(Lyhyt) B-sarja, kolme osuutta, osuuspituudet n. 4 km.

Molemmissa viestisarjoissa on käytössä hajonta.

ILMOITTAUTUMINEN VIESTIIN:
Joukkueiden ilmoittautuminen Iltarastien nettisivujen ilmoittautumislomakkeella 26.8 klo 12:00 mennessä. Tai vaihtoehtoisesti iltarastipaikalla kartanmyynnissä olevaan listaan 26.8 klo 16:30-17:00. Ilmoittautuminen päättyy 26.8 klo 17:00.

Ilmoittautumisessa on mainittava sarja, joukkueen nimi, yhteyshenkilö, joukkueen juoksijat osuuksittain ja emit-numerot.

Viestin osallistumismaksu on 3 x karttamaksu per joukkue. Osallistumismaksu maksetaan iltarastipaikalla. Koko joukkueen ilmoittautumismaksu on maksettava yhtä aikaa.

LÄHTÖ:
Viestin yhteislähtö tapahtuu klo 18.00. Molemmat sarjat ja kaikki osuudet lähtevät samaan aikaan. Lähtöpaikalle on opastus.

Juoksijoiden tulee olla lähtöalueella emit-kortti nollattuna klo 17:45 mennessä. Lähtöalueelle siirtyminen alkaa klo 17:30.

Kartat on sijoitettu lähtöalueelle ja niihin saa koskea vasta lähtöhetkellä. Kartat ovat muovikoteloissa ja niihin on merkitty joukkueen numero ja osuusnumero. Jokaisen juoksijan on otettava joukkueensa numeron ja oman osuutensa mukainen kartta. Joukkueiden numerot ilmoitetaan lähtöalueelle siirtymisen yhteydessä.

MAALI:
Viestin maali on sama kuin Iltarastien maali. Viestijuoksijoilla on kuitenkin oma erillinen leimantarkastus (emit-korttien purkupiste) maalin jälkeen. Seuraa järjestäjien opastusta maaliin tulon jälkeen.

Jokaisen juoksijan (myös keskeyttäneiden) on ehdottomasti kuljettava leimantarkastuksen kautta!

TULOKSET JA PALKINNOT:
Tulokset julkaistaan kokonaisuudessaan iltarastien nettisivuilla.

HYVIÄ  SUUNNISTUSSUORITUKSIA  KAIKILLE  VIESTINJUOKSIJOILLE !